Fő tevékenységünk ipari és hagyományos festékkereskedelem és minden egyéb kiegészítők forgalmazása. Festékkereskedésünk 900m2 -én (üzlettér - 400 m2, raktár - 500 m2) különféle beltéri és kültéri festékekből, szigetelő-, glett- és tömítőanyagokból, tető- és díszlécekből, gipszkartonokból, olaj- és zománcfestékekből, SIKA és egyéb különféle anyagokból válogathatnak ügyfeleink.

Az első emeleten tapétákat, bordűröket, rozettákat és egyéb kiegészítőket tartunk, valamint kialakításra került egy bemutató terem is, ahol vevőink élőben tekinthetik meg, hogy a forgalmazott anyagok miként mutatnak majd otthonukban.

Főbb forgalmazott termékeink: (teljesség igénye nélkül) Supralux, Rigips, Spektra, Sika, Tessarol, Lb-Knauf, Terranova, Isover, Tikkurila, Poli-Farbe, Rasch tapéták. A forgalmazott termékeinkről bővebben a Termékek menüpontban tájékozódhat.

Cégünk igazodva a piac követelményeihez nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon vevőinek szakszerű eladók segítségével, versenyképes árakon. Célunk a vevők minél gyorsabb, szakszerűbb kiszolgálása.

Kiskunhalason is várjuk leendő ügyfeleinket színvonalas festék kiskereskedelemmel. A korszerű technikai fejlődések eredményeként mindkét üzletünkben számítógépes színkeverés működik.


Nyitvatartás

Hétfő - Péntek:
07.00 - 17.00 h
Szombat:
07.00 - 12.00 h

Szolgáltatások

Egyéb szolgáltatásaink